maandag 9 januari 2012

Kralen geshopt !


Hee lieffie's,
Ik heb weer kraaltjes gekocht. En ook van die fliesjes en ook nog groten zwarte verschillende kralen. En ik heb nog een paar oorbellen haakjes gekocht, is altijd handig om er wat meer te hebben. Met de kleine kraaltjes heb ik ook al leuke oorbellen gemaakt.
Lees snel verder en kijk welke kralen ik allemaal gekocht heb.

Dit zijn de zwarte kralen en er zitten ook witte kralen bij met allemaal leuke stipjes erop en nog veel meer verschillende soorten kralen. Dit zijn mijn mooiste kralen tot nu toe. Het zijn er niet echt heel veel maar ik gebruik deze kralen voor kettingen en ook armbanden. Sommige kleinere kralen kan ik ook gebruiken voor oorbellen van te maken.


Ik heb ook nog andere kralen gekocht, allemaal vrolijke kleurtjes. Dat zijn deze kralen en die zaten in 5 bakjes en ook nog leuke fiesjes. En ik heb er ook nog even wat oorbellen haakjes bij gekocht die zijn gewoon altijd handig om er wat meer van te hebben.


Ik heb de verschillende kleuren kraaltjes ook al in een laatje gedaan.En het zijn twee verschillende soorten kralen. Bij de een van de twee zijn de kaal openingen ook wat groter en ook zilver. En bij de andere zijn de kraaltjes ook wat kleiner en ze glimmen ook meer.

Wat vinden jullie van mijn kralen ?  Binnen kort laat ik nog een artikel zien over nog meer kralen die ik gekocht heb, in een ander winkeltje. En ik heb ook al weer een nieuw filmpje gemaakt over mijn hele sieraden collectie maar die plaats ik ook nog deze week.

groetjes xxx


8 opmerkingen: